Saturday, May 9, 2009

long distance



see the pyramids around the Nile
watch the sunrise from a tropic isle
just remember darling all the while -
you belong to me

see the marketplace in old Angier
send me photographs and souvenirs
just remember when a dream appears -
you belong to me

and I'll be so alone without you
maybe you'll be lonesome too

fly the ocean in a silver plane
see the jungle when it's wet with rain
just remember till you're home again -
you belong to me

oh I'll be so alone without you
maybe you'll be lonesome too

fly the ocean in a silver plane
see the jungle when it's wet with rain
just remember till you're home again -
you belong to me

soundtrack Shrek (you belong to me-life house) fave gue ini bener bener deh bikin suasana jadi makin melow
enak banget didengerin sambil memutar sedikit memori memori yang tak pernah basi
lucu banget kalo diinget inget,
pertama dia ngajak gue ngobrol

pertama gue salting depan dia
pertama kita kenalan
pertama gue liatin dia diem diem,
pertama dia bikin gue ngakak di chatting pertama kali dia manggil gue 'nanas'
pertama gue sedih, menunggu, lupa, ingat, kembali,
dan selalu
dia jadi yang pertama

pertama kali sih buat gue long distance,

but it's not a 'bad' for us

it was an awsome for me
when the west and east were separating us.

i heard u said 'i love you', on the phone..
gently i answered 'i love you mooreee'
then you said 'bye'


after that phone call


i screamed 'i miss youuuuuu!!' under my pillow,

i got my phone,
stared to the wallpaper

then i said
'apa kamu liat liat haa? arr lucu bener ah'

hahaha because we are a super huge Brontosaurs couple it's stronger than any long distance haha
dasar muka bocah -__-





5 comments:

jopi said...

long distance mana kemana emang Ras?

laras anggraini said...

sekolah : 81 (kalimalang) - 78 (jak.bar)
rumah : cipinang indah (pinggir jak.tim) - kedoya (pinggir jak.bar)

hahaha udah kaya tulisan jurusan bus patas ye kak
hehehe

gimana nih ka biar awet? hehe

jopi said...

aduh gue contoh gagal urusan long distance. kalo sama2 setia juga awet kok. gue doain haha

kiky kashmir said...

hitung hitung latihan ras kalo nanti dayat di bandung hahahaha

laras anggraini said...

hahha AMIN KIKIIIIIIII AMIIIIIIIIIIINNNNN YAALLAH :)